Yrityksen tarina

Olen Tiina, Niittyhetken yrittäjä. Keväällä 2023 toteutin pitkäaikaisen haaveeni ja perustin tämän yrityksen - halusin yhdistää työn ja luonnonläheisen elämäntavan. Mietin pitkään yritysideaa, miten voisin tuotteistaa asiat, jotka ovat itselleni intohimo ja kuinka voisin palvella muita, samoista aiheista kiinnostuneita. Aloin järjestää erilaisia kursseja liittyen luonnontuotteisiin, kasveihin ja omavaraisuuteen.
Opinnot luonto- ja maatalousaloilla sekä työskentely maatiloilla ovat antaneet paljon arvokasta kokemusta, jota hyödynnän niin työssä kuin arjessa.

Toimipaikkani sijaitsee kotonamme Savonlinnan Niittylahdessa. Pihapiirissä asustaa pieni vuohilauma, jonka ansiosta aikoinaan innostuin omavaraisemmasta arjesta. Niittyhetken ensimmäinen kurssi olikin Omavaraistelijan vuohikurssi verkossa. Vuohien parissa suunnitteilla on erilaisia vuohivierailuja ja elämyksiä. 

Syksyn ja talven hiljaisempina aikoina luova puoli minussa pääsee valloilleen, jolloin valmistan myyntiin sisustus- ja käyttöesineitä luonnonmateriaaleista.

Tervetuloa tutustumaan!